Blaser R93 er klar…

Jeg må si at den pipa jeg har fått i 7mmRM er snill å ha med å gjøre. Finne en ladning med god presisjopn har vært smertefritt. Pipa er 25″ lang, jeg kappet av 1″ da den ble gjenget for A-tec Maxim demper.

Har iår valgt å bruke 140grs Nosler Accubond (950m/s) til bukken i Skottland. Siden jeg er lei av skytterlags krutt og variasjoner i LOT nummer på disse, så jeg meg om etter annet krutt. Valget falt på Rhino som blir produsert av Bofors. Myset litt i Nosler #6 og bestemte meg for Rhino 22 som tilsvarer Norma MRP.

Øverst venstre = Innskyting, pipa trenger 2 pusseskudd før den er på plass.

Øverst høyre = 5 skudd serie

Nederst venstre = Operatørfeil på 2.skudd som sitter kl. 3

Nederst høyre = Er meget godt fornøyd, siste skuddet sitter øverst. klikk på (mer..) under bilde, artikkel fortsetter…

Nærbilde av serien nederst til høyre

Her har jeg snudd bilde, bare for at det er mer visningsvennlig. 3 skudds gruppa måler 15mm… Siste skuddet sitter som sagt i toppen og da holdt jeg løst i skjefte. Rifla liker med andre ord en fast hånd 😉

Jeg gjorde noe annet også, som gjør at jeg er særdeles fornøyd med denne gruppa. Mellom vært eneste skudd, så delte jeg rifla… Altså av med kikkertsikte, av med demperen, av med pipa. Så satt sammen igjen mellom vært eneste skudd. Vil med andre ord påstå at presisjonen er på topp. Bare å skru sammen, så PANG !!!

Ett svar på “Blaser R93 er klar…”

  1. Se der ja, går som en drøm skjønner jeg..
    Skjit jakt ja !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*