BR trening hos KMS

Da var vi en hel gjeng samlet på lørdag for litt BR skyting. Og det som er litt morsomt er at det var samlet 5stk Borden Rimrock rifler i 6PPC. Det er såvidt jeg vet første gang i Norge, at det er samlet så mange Borden rifler på et sted?

For egen del skulle jeg ha fireformet 50stk hylser for 2. gang. Slik at jeg kan begynne å finne ladning rifla liker.

Nydelig vær på banen

Så gjelder det å få «linet» opp alt riktig.

Borden Rimrock BR i Edgewood baksekk

Gjenstår bare å finne godladningen.

Sjåføren’s utsikt

Fra standplass, hvor det var mye utstyr denne dagen.

5stk Borden Rimrock rifler på rad

Vi hadde jo planlagt litt, noen hadde med engangsgrill, andre hjemmelagete pølser, mens noen tok med brus etc… Når da noen hadde sin bedre halvdel til å bake kanelsnurrer, så var det mye godt som ble fortært. Vi var hvertfall ikke sultne etterpå.

Grillpølser av elg, svin, krydder & øl

Se bort ifra merkingen på ammoesken 😉 Det er 6PPC.

Litt rusten…

Hvordan gikk så 2. gangs fireforming? Vel, når jeg gjør min del, og holder et øye med vind osv… Så ser det ut som det er potensiale. Men det er helt uten tvil at jeg er rusten!

Her hadde jeg 4 skudd, så snur vind uten at jeg følger med…

4+1

Brukte gamle skiver, denne litt fuktskadet.

Hvertfall i senter

Søren ta… Var siste skuddet som droppet i bunn av gruppa. Men jeg har et klart potensiale i rifla ser det ut til.

Siste skuddet droppet og sitter i bunn av samlingen.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*