Panasonic HDC-SD90 innkjøpt

Det første videokamera mitt var ikke helt slik jeg ønsket. altså kamera var greit nok, men ikke slik jeg ville ha det. Derfor har jeg brukt noe tid på å finne et annet og valget fallt tilslutt på Panasonic HDC-SD90.

Panasonic HDC-SD90

Har nå hatt det med meg på to turer, først til Fredriksberg på BR stevne, så til Skottland på bukkejakt. Kamera er lite og hendig, har 40x zoom og tar opp på SD kort. Jeg ønsket ikke harddisk eller tape. Kravet var SD kort og nok zoom. Samtidig skulle jeg ha god nok kvalitet, men ikke koste for mye. Det vil i grunn si at jeg ønsket meg et videokamera av god kvalitet, som ved et uhell ikke skulle «ruinere» meg og jeg fortsatt kunne sove godt om natta hvis det ble ødelagt…

Kjøpte samtidig et SD kort på 32GB, slik at jeg skulle ha litt å gå på. Ser i etterkant at jeg bør ha et batteri til som back up.

Panasonic HDC-SD90

Std. fyrstikkeske som målestokk. Har foreløpig ikke «forsket» på manuelle innstillinger. Kun brukt den på auto. Og jeg må si at resultatet er tilfredstillende. Samtidig tar jeg opp i format iFrame som er tilpasset Mac. Funker sømløst og elegant så langt.

Panasonic HDC-SD90

Dette har innstilling for 60x zoom, som ikke er brukbar etter den lille testen jeg gjorde. Samtidig som det er digital zoom på en hel drøss som Panasonic rett slett kunne spart seg for å legge inn…

Det jeg derimot liker meget godt er 28mm vidvinkel, det er det ikke så mange som har foreløpig. Men jeg regner med det kommer på andre modeller etterhvert.

Panasonic HDC-SD90

Fronten ser slik ut.

Panasonic HDC-SD90

Meget godt fornøyd så langt. Men jeg savner en sak og det er fjernkontroll slik at jeg kan zoome inn/ut uten å røre videokamera. Står den på 40x og du skal zoome ut, så blir det rørelser i bildet (hvertfall så langt).

Ett svar på “Panasonic HDC-SD90 innkjøpt”

 1. Hei Pål Erik!
  Gratulerer med nytt, flott kamera 🙂

  Ser du nevner at du kunne trenge ett ekstra batteri, det er ikke enda å få tak i uoriginalt som fungerer riktig, men vi har det originale her:
  http://batterionline.no/index.php?main_page=product_info&products_id=603

  Ha en flott søndag!

  Mvh Leif Arne A.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*