Nye lommelykter

Jeg hadde tidligere en Ledlenser hodelykt, som jeg ikke var helt fornøyd med. Denne ble derfor solgt. Har jaktet på ny hodelykt, og jeg fant endelig den jeg var på utkikk etter. Det jeg ønsket var ei hodelykt som hadde 2-3 styrker med hvitt lys. Samtidig skulle den ha et rødtlys.

Princeton Remix Pro

Selvfølgelig hadde min leverandør bare sort inne, og jeg ville jo ikke ha sort utgave. Men derimot kaki, tan eller noe i den duren… Dette måtte jo selvfølgelig bestilles. Det gikk ikke mer enn 1 dag etter min bestilling så fikk jeg mail fra min leverandør. Princeton kom med ny modell som hadde 100 lumen isteden for 70 lumen slik den gamle modellen hadde. Hva ønsket jeg?

Siden jeg ikke hadde noe stort behov for hodelykta før jeg skulle til Skottland i mai, så var valget enkelt. Jeg venter, og ga beskjed om at de kunne sende min ordre når hele bestillingen var komplett. Hadde samtidig bestillt ei lita veske til å ha den i.

Perfekt veske til hodelykta

Passet samtidig på å ta med batterier, jeg har nå samme typen batterier til alle lyktene mine som er  av typen CR123.

CR123 & batteriholder

Siden jeg var igang tok jeg med ei lykt for å ha i sekken, som var litt sterkere. Har en Fenix fra før og er godt fornøyd med den. Denne gangen ble det en større utgave TK11.

Fenix TK11

Har en fast leverandør over dammen… Og UPS skuffer ikke… Så nå kan mørket senke seg. Jeg har lys nok.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*