Gorillapod for video & foto

Tidligere har jeg brukt en tripod fra Manfrotto 785b. Var og er egentlig fornøyd med den, men har vært på jakt etter noe som er lettere og mindre. Lettere vil ofte bety ustabilt, og ved bruk av video vil kamera stå å skjelve i vind.

Dette må unngås, da jeg vil forsøke i det lengste å unngå å få skjelvende videofilmer. Syntes det er slitsomt å se på. Mye er gjort med en tripod, eller i det minste en monopod. Hvorfor ikke flere bruker dette er for meg en gåte?

Jeg skulle ha stativ til Panasonic LX-5 og Panasonic HDC-SD90 med hurtigfeste. Etter litt googling falt valget på Gorilapod SLR-zoom.

Gorillapod SLR-zoom

Kjøpte med 2x hurtigadapter, selv om det følger med en også.

Pakket ut, og satt opp.

Hurtigfeste på videokamera. Dette bygger ikke mye.

Hurtigfeste fra undersiden av videokamera

Video satt på Gorillapod´n

Close-up av kulehode og hurtigfeste

Så får vi se om jeg angrer på kjøpet? Skal ha den med til Skottland på bukkejakt. Litt av årsaken er at jeg sparer ca.0.5kg på denne ift Manfrotto´n. Om den er like brukervennlig…?

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*