500m Gruppe – Numedal

Endelig var jeg tilbake i Numedal på 500m stevne. Det er jobben som «ødelegger» fritiden min og jeg fikk derfor ikke vært med ifjor. Værvarslet sa på forhånd at det skulle bli MYE vind.

Stille før stormen

Stille før stormen, sett fra standplass

Alt klart for start av 1.lag

Alt klart for start av 1.lag

Skivene er ringet inn langt der ute

Skivene er ringet inn langt der ute

Kompis med en giftig .338LM

Kompis med en giftig .338LM

Arrangør: HOBK hadde hengt opp en gong til hver skiva. Dette var knallbra!

Arrangør: HOBK hadde hengt opp en gong til hver skiva. Dette var knallbra! Foto gjennom spottescope.

Standplass

Standplass

"Kremen" av Norsk ungdom... To gode venner av meg

«Kremen» av Norsk ungdom… Host, kremt…

På lørdagen ble det målt opp imot 14-15ms, det er MYE! Men det var likt for alle og mitt inntrykk er at alle fikk sin del av vindværet, slik at ingen hadde bare gode forhold etc. Det var ganske likt fordelt. De som skjøt best, fortjente å vinne! Var spesielt moro at en liggende skytter med tofot skjøt best av alle.

Link: Resultater 500m Numedal

Mine skiver:

Serie 1= 349mm

Serie 1= 349mm

Serie 2 = 351mm Hvor 1 sk sitter helt i kanten og ga meg tillegg på 125mm

Serie 2 = 351mm
Hvor 1 sk sitter helt i kanten og ga meg tillegg på 125mm

Serie 3 = 206mm Er 1klikk lavt ser jeg

Serie 3 = 206mm
Er 1-2 klikk lavt ser jeg

Været var det ikke så mye å få gjort noe med, så jeg syntes arrangøren (HOBK) gjorde det beste ut av situasjonen. Masse fine sponsorpremier. Håper jeg har fri neste år også, når stevne blir arrangert i 2014.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*