ISSF Luftpistol trening

For mange år siden drev jeg med skyting av luft og .22lr pistol. Brukte da en Walther GSP i .22lr og en Walther i luft. Siden jeg ikke bedriver BR (rifle) om vinteren. Så måtte jeg ha noe å skyte med om vinteren også. Luft innendørs må jo være tingen. Og siden min gamle klubb Aron Skytterklubb har lufttrening på vei til jobben, så passer det perfekt.

2 skytebaner med 5 skiver i hver. Og oppholdsrom i midten

2 skytebaner med 5 skiver i hver. Og oppholdsrom i midten

Aron Skytterklubb har oppgradert siden jeg skjøt der tidligere. For da hadde vi vanlige skiver og snortrekk. Idag er det 10 elektronikk skiver fra Megalink. Samtidig har de oppgradert klubbvåpen. Jeg er imponert over dette da de har en del slike Walther LP300XT i våpenskapet.

Klubbvåpen Walther LP300XT

Klubbvåpen Walther LP300XT

Medium grep passer meg bra

Medium grep passer meg bra

Walther LP300XT

Walther LP300XT

Kjekt med "brems" det er null munningsvipp

Kjekt med «brems» det er null munningsvipp. Men kornet må sotes…

La det være sagt med engang, jeg har langt igjen… Når jeg begynte på igjen nå i høst var det 16år jeg skjøt luft sist. Dette var uvant. Og noe helt annet enn den skytingen jeg har bedrevet siste årene.

Skjøt en full serie idag på 60skudd. Er vel ikke akkurat skuffet, men er heller ikke imponert. Som sagt langt igjen. Siden jeg ikke har skaffet meg eget våpen enda, så blir det litt frem og tilbake med innskyting på hver trening. Nå er riktig nok eget våpen underveis, hva det blir for tiden vise.

Serie 1

Serie 1, må jo få vekk slike skudd som den 5. Har som første mål å holde meg innenfor 8-ringen med alle 60skudd. Unngå slike slengere.

Serie 1

Serie 2, få vekk 7 her hadde vært greit.

Serie 3

Serie 4, her også må en 7 vekk

Serie 5

Serie 5, kan vel si jeg var heldig med den 5. For det var en kjempenapp…

Serie 6

Serie 6, fått de 3 skuddene som sitter i 7 opp i 8…

Sluttsum 524 av 600 mulige. Her må det trenes!

Sluttsum 524 av 600 mulige. Her må det trenes! Hadde jeg fått vekk de 2som sitter i 5-ringen og inn i 8-ring eller bedre. Så hadde det vært greit.

Gleder meg til egen pistol

Gleder meg til egen pistol

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*