Fra topp til bunn, stevne VM Fin

Bråbestemte meg om å reise på stevne. Nærmeste var Modum PK som arrangerte VM F/G (Fin & Grov) Var ute i god tid da jeg aldri hadde vært der tidligere. Lett å finne med hjelp av veibeskrivelse på hjemmesiden til klubben.

Første blikk på banen. Det er bare en praktfull dag med knall blå himmel

Første blikk på banen. Det er bare en praktfull dag med knall blå himmel

Hadde med meg spottecope, da jeg ikke viste om det var elektronikk skiver eller papp

Hadde med meg spottecope, da jeg ikke viste om det var elektronikk skiver eller papp

1.serie med press

1.serie med press 45 poeng

2.serie med press

2.serie med press 44 poeng

3.serie med press

3.serie med press 42 poeng. Den som sitter i sekseren aner jeg ikke? Men noe har jeg gjort galt!

4.serie med press

4.serie med press 47 poeng

5.serie med press

5.serie med press 47 poeng

6.serie med press

6.serie med press 46 poeng

Da var det klart for 6 serier med Duell

Da var det klart for 6 serier med Duell

Visning av resultater kom fortløpende

Visning av resultater kom fortløpende

1.serie med duell

1.serie med duell 46 poeng. Her fant jeg ikke kornet mitt, fikk litt «panikk» og det er helt greit med en syver da

2.serie med duell

2.serie med duell 44 poeng

3.serie med duell

3.serie med duell 48 poeng

4.serie med duell

4.serie med duell 47 poeng

5.serie med duell

5.serie med duell 46 poeng

6.serie med duell

6.serie med duell 46 poeng

Skytekortet mitt

Skötekortet mitt med sluttsum: 548 på første VM fin stevne siden midten av 90-tallet. Jeg er godt fornøyd med dette.

Bra stevne/bane, som jeg kommer til å besøke flere ganger. Når jeg kom hjem sendte jeg en epost til Bærum PK som hadde VM fin/grov på Løvenskjold banen søndag. Fikk et raskt svar om at det var fullt. Men om jeg ønsket kunne han si ifra om det ble en avbestilling, noe jeg takket ja til.

 

Søndag morgen 0840, kom det tekst melding. 1 plass ledig kl.1130, bekreft om du ønsker plassen? Takket ja, spiste frokost og satt meg i bilen. Hadde vært en gang tidligere på Løvenskjold banen. Men det var da jeg var i HMKG i 1988… Noen få år siden kan man si.

Løvenskjold skytebane, med baner i alle retninger

Løvenskjold skytebane, med baner i alle retninger

Ligger ved siden av den store parkeringsplassen

Ligger ved siden av den store parkeringsplassen

Innkjøringen til pistolbanen

Innkjøringen til pistolbanen

Banen til Bærum PK

Banen til Bærum PK

Live visning i klubbhuset

Live visning i klubbhuset

Snart min tur

Snart min tur

Min plass

Min plass

Min utsikt

Min utsikt

Og klar for skyting

Og klar for skyting

Begynte så bra med en tier, så fire gode niere og følte at dette går bra idag også. Siden gikk det bare dårligere og dårligere. Når jeg da også klarte å få 2 skudd ut på duell, så er det jo 20 poeng i minus bare der. Her må det trenes…

m

Endte på 506 og skuffet over meg selv

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*