Uke 24, stevne, trening & trener

Mandag: Startet uken med stevne i klubben

Stevne VM fin 1607038

Stevne VM fin 1607038, når jeg gjør det jeg vet jeg skal gjøre så sitter skuddene godt. Men denne mandagen… Nappet i avtrekkeren, feil grep, feil siktebilde osv… Får ta det som læring og ikke gjøre slik igjen!

 

Onsdag: Vanlig treningsdag, hvor jeg skjøt VM fin

3x10 skudd. Endte på 254 som er hvertfall 15 poeng under det jeg ønsker

3×10 skudd. Endte på 254 som er hvertfall 15 poeng under det jeg ønsker. Hadde jeg fått vekk 6-7 og noen av de i åtteren. Så hadde det vært greit

 

Torsdag: Var det trening for de som går på nybegynner/sikkerhetskurs. Siden jeg har meldt interesse for å ta trener utdanning, så er jeg med som hjelpetrener. Veldig mye bra skyting idag. Var gøy å se!

Instruksjoner gis

Instruksjoner gis

Mye bra skyting

Mye bra skyting

Idag skjøt de presisjon med 1 hånd og tohånd. Samt noe hurtig.

Idag skjøt de presisjon med 1 hånd og tohånd. Samt noe hurtig.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*