Uke 40 – Luftpistol

Mandag:

534, Det er 2 ting som ødelegger for meg. Det er dårlig siktebilde (skur-korn) og dårlig avtrekk

534, Det er 2 ting som ødelegger for meg. Det er dårlig siktebilde (skur-korn) og dårlig avtrekk

546 som jeg egentlig er fornøyd med. Da målet er å stabilisere seg over 540 i første omgang. Hadde jeg unngått de som sitter i 6&7 og puttet de i åtter i steden, så hadde sluttsummen vært 550. Men slik gikk det ikke denne gangen. Nytt forsøk på onsdag.

546 som jeg egentlig er fornøyd med. Da målet er å stabilisere seg over 540 i første omgang. Hadde jeg unngått de som sitter i 6&7 og puttet de i åtter i steden, så hadde sluttsummen vært 550. Men slik gikk det ikke denne gangen. Nytt forsøk på onsdag.

 

Onsdag:

Endte på 541, noen feilskjær. Men det går hvertfall rett vei

Endte på 541, noen feilskjær. Men det går hvertfall rett vei

Ny serie som endte på 543. Må justere noen klikk på "samleskruen"

Ny serie som endte på 543. Må justere noen klikk på «samleskruen»

 

Torsdag:

Tok en tur på egenhånd, for å finne ut av hva jeg driver med og prøve litt forskjellige stillinger. Endte på 522

Tok en tur på egenhånd, for å finne ut av hva jeg driver med og prøve litt forskjellige stillinger. Endte på 522

 

Fredag:

Endte på 529. Med noen ræ** avtrekk

Endte på 529. Med noen ræ** avtrekk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*