Uke 46 – Luftpistol

Mandag:

Sprint: 273 Aron arrangerte 2 sprint stevner på mandagen. Jeg startet helt forferdelig.

Sprint: 273
Aron arrangerte 2 sprint stevner på mandagen. Jeg startet helt forferdelig.

Sprint: 284 Ny pers. i stevne, så det er bra. Men ikke fornøyd. Åtterne må vekk!

Sprint: 284
Ny pers. i stevne, så det er bra. Men ikke fornøyd. Åtterne må vekk!

 

Onsdag:

Sprint: 287 Ny pers. på sprint igjen som er bra. Totalt sett alt for mange åttere

Sprint: 287
Bærum PK arrangerte sprint & ordinær. Ny pers. på sprint igjen som er bra. Totalt sett alt for mange åttere

Poeng: 541 Gud vet hva jeg drev med i de 2 første seriene. I den 3.serien så sto og sto jeg enda jeg visste jeg skulle/måtte ta ned og begynne pånytt. Enda så klemmer jeg av skuddet, det går ALDRI bra og den satt i femmer'n... Tosk! Fikk hentet meg inn igjen i de 3 siste seriene.

Poeng: 541
Gud vet hva jeg drev med i de 2 første seriene. I den 3.serien så sto og sto jeg enda jeg visste jeg skulle/måtte ta ned og begynne pånytt. Enda så klemmer jeg av skuddet, det går ALDRI bra og den satt i femmer’n… Tosk! Fikk hentet meg inn igjen i de 3 siste seriene.

 

Søndag:

Sprint: 284 Ikke fornøyd med dette

Sprint: 284
Ikke fornøyd med dette, man kan ikke ha åttere i sprint, og bare et fåtall med niere. Ikke godt nok!

Poeng 545 Fikk skutt meg inn igjen etter dårlig 3 og 4 serie

Poeng 545
Fikk skutt meg inn igjen etter dårlig 3 og 4 serie

Poeng: 535 Gjorde masse feil, og det straffer seg

Poeng: 535
Gjorde masse feil, og det straffer seg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*