Uke 3 – Luftpistol

Mandag:

Poeng: 537
Sliter litt for tiden med jevnhet… Mer trening og full konsentrasjon må til

Sprint:288
Greit nok, men ikke fornøyd med 1.serien

 

Onsdag:

Poeng: 541
Fikk «kranglet» meg til 541, etter noen elendige skudd.

 

Fredag:

Poeng: 539
Har alt for mange åttere, + noen skudd som drar avgårde

 

Lørdag:

Poeng: 547
Uttakstevne/åpent stevne til EM. Altså jeg er ikke med på uttak til dette. Men stevne er åpent for alle. Og all stevner er meget god trening. Er greit fornøyd, siden jeg sliter litt for tiden. Selv om de syverne irriterer meg

 

Søndag:

Poeng: 546
Meget godt fornøyd med 2 serier. Har aldri skutt så bra 10-skudd serier i stevne før. Syvere irriterer enda. Og uansett hva jeg gjorde i siste serien, så dro skuddene til høyre(?) Men var bra å si/føle at jeg kunne bevare roen på 98 & 97 serien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*