Uke 10 – Luftpistol

Mandag:

Poeng:547
Godt fornøyd- Alle serier over 90 poeng. Da gjenstår det bare å unngå dårlige skudd

 

Onsdag: Stevne hos Bærum PK idag. Både sprint og ordinær. Bærum PK hadde problemer med resultatene idag, så det ble mye manuelt arbeid i etterkant. Men de ordnet det på beste måte og stevne fløt som normalt. All honnør til arrangør!

Sprint:285
Syntes jeg var over hele skiva idag. Stilte 3knepp ned etter 1.serien

Poeng:547
Er fornøyd med 547 når jeg har 1×6 og 2×7. Det er jo 10poeng rett ut. En av de var en kjempenapp, et annet gikk av før jeg var «klar» og det 3.sk vet jeg ikke hva som skjedde. Men ett eller annet gjorde jeg feil.

 

Fredag:

Poeng:551
Fornøyd med dagens trening. Hadde jeg enda klart å bli stabil på 550…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*