Uke 51 – Skyting

Mandag:

Sum: 552
Noen tabber i 1/3/4 – serie. Men fikk hentet meg inn igjen i de 3 andre. Så er fornøyd med sluttsum som gir 92p i snitt

 

Onsdag: ESC Aircup stevne hos Bærum PK. Og vi var en god gjeng fra Aron SK som møtte opp. Hadde det ikke vært for at det var ESC cup, så hadde jeg holdt meg hjemme. Lå rett ut hele tirsdagen, og idag (ons) så var jeg tung i hodet, øynene svir, nesa renner. Ordentlig «manflu» og da vet jo alle mannfolk hvor syk jeg var…

Da er man klar, også med snytepapir og halspastiller

Skive 2 er min de neste 90min

Sum: 551
Meget godt fornøyd med sluttsum når jeg hadde manflu…

Godt fornøyd med dagen

Med de beste ønsker til deg og din familie.
God Jul og et Riktig Godt Nyttår.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*