Videokamera, endelig!

Har i flere år vært på utkikk etter videokamera. Men aldri helt tatt steget og fått ut den berømmelige finger’n!

En ting som jeg var helt sikker på for lenge siden var at et evnt. videokamera skulle ha enten harddisk eller minnekort. Det skulle også ha min.15x optisk zoom. Jeg hater å ha liggende DV kassetter flytende. Alle videoopptak skulle bli lastet inn på harddisk uansett og med en kraftig editering, så blir jeg sittende igjen med kun det som er verdt å ha!

Så her om dagen kom jeg over et brukt Canon FS100 videokamera for salg. Dette var brukt en gang bare(?) noe det skulle vise seg og stemme bra, da mesteparten ikke er pakket ut engang fra esken. Det ligger fortsatt org. innpakket 🙂

Jeg er fullstendig klar over at dette videokamera ikke akkurat drar skinnet av pølsa 😉 Men som mitt første videokamera og til mitt bruk under f.eks jakt. Så kan jeg lære meg hvordan jeg best skal kunne bruke det i friluft under jaktsituasjoner. Skulle det bli ødelagt så javel, da kan jeg bare kaste det og jeg sover like godt om natten.

Her ser man deler av det som ikke er pakket ut av org. innpakking enda.

Har ingen planer om å ta opp «kampen» med K.Claussen 🙂 Men ønsker bare å få til opptak under jakt situasjoner. Og med 45x zoom skal man jo få zoomet inn på de uansett avstand 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*