En drøm jeg har…

Har lenge godt med en drøm om å få jakte rådyr bukk som er sort i fargen. Du sitter kanskje å lurer på hva jeg snakker om nå?

Langt sør i  Tyskland (såvidt jeg vet) er det en liten stamme med sorte rådyr. Disse har jeg bare sett på film tidligere. Det er egentlig ikke så veldig mye info å finne ut om denne sorte stammen? Hvorfor vet jeg ikke! Kanskje jeg ikke har sett på de riktige stedene?

Uansett, på villmarksmessen.no i Lillestrøm nå i helgen, var det utstilt en bog montert 6-tagger som var sort 🙂 Fy flate… Jeg vil, jeg må… jakte på en slik en eller annen gang i tiden. Det trenger overhodet IKKE å være en medaljebukk. Holder fint med en gaffelbukk faktisk. Men den skulle uten tvil blitt bog montert.

Her ved siden av en std. bukk slik som vi kjenner den i Norge.

Fy flate for en bukk 🙂

2 Svar på “En drøm jeg har…”

  1. Ikke dumt, ikke dumt…
    Var virkelig flott den mørke bukken. Hadde ikke hørt om disse før..

  2. fint !
    Jeg regner ikke med at det holder at jeg stiller med sprayboks?

    🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*