iTouch m/Otterbox armor

Phuu…. Da kan jeg endelig puste lettet ut. Siden en god kompis (Stein) kjøpte den siste Otterbox Armor som var å oppdrive i Scandinavia (Danmark).

Otterbox Armor

Har jeg leitet verden rundt bokstavelig talt. Dette er en utgått vare fra Otterbox! Gud vet hvorfor de har gjort det, da denne er vanntett ned til 1mtr, og du betjener den som normalt, uten å måtte åpne lokket.

Jeg fant endelig en butikk som hadde den på lager og bestilte asap. Murphy’s law slo till og nettbutikken sendte en mail jeg måtte bekrefte da jeg ikke var hjemme. Ordren ble derfor slettet etc… Jeg ringte dit og fikk beskjed om å bestille på nytt. Gjorde det med eneste gang, da planen var å ha den med på bukkejakt i Skottland nå i mai. Det gikk flere dager og ordren sto «standby». Ringte pånytt og ba de sende den asap.

Otterbox Armor

Da begynte ting å skje, den kom på Gardemoen med Fedex igår og var på bilen til meg utpå ettermiddagen. Da var selvfølglig ikke jeg hjemme, så jeg ringte Fedex og fikk de til å levere den på jobben min i løpet av dagen idag.

Endelig, da er den på plass! Og jeg er klar for Skottland…

Otterbox Armor

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*