Blaser R93 Oppgradering 1.1

Trodde jeg ble ferdig med oppgradering men når man har «dårlige» kompiser som ringer og sier: Jeg skal bestille ny rekylkappe, skal du ha også?

Det «jeg» skal bestille er Limbsaver som er ferdig tilpasset for Blaser R93.

Tok vel et snaut sekund før svaret kom: Ja, ta med en til meg også.

Den har omtrent samme tykkelsen som den orginale fra Blaser. Klikk på

Skal bli spennende å se hvordan denne virker?

Orginal rekylkappe øverst.

Limbsaver nederst. Bruker de samme skruene som sitter orginalt, 3mm umbrako.

Baksiden, samme rekkefølge som bilde over.

Her er Limbsaver skrudd på, bytte er gjort på 2min med en 3mm umbrako.

Da er det bare testskyting med den nye kappa som står igjen.

7 Svar på “Blaser R93 Oppgradering 1.1”

 1. Du finner LIMBSAVER nettbutikken på internett (US basert) – https://www.limbsaver.com – jeg bestilte direkte fra USA. Der får man original LIMBSAVER tilpasset Blaser R93. Jeg betalte ca 37 US$ for rekylkappen + ca 27 US$ i porto – så egentlig kommer pakken over 200 kroner grensen. Men er du heldig …..

 2. Var en god kamerat som skaffet en til meg, siden han skulle ha en selv også. Var en eller annen web butikk utenlands. Mye trolig det var direkte fra Limbsaver også(?)

 3. Og hvor får man tak i disse kappene da?( Limbsaver )

 4. Kjell Tore Knudsen 8. oktober 2010 kl. 00:39

  Takker så mye igjen 🙂

 5. Hei Kjell Tore.

  Legg den nye Limbsaver’n ved siden av, så ser du hvor skruehullene er i den org. Det er 3mm umbrako nøkl som passer. Bare å stikke den inn gjennom den org. rekylkappa

 6. Kjell Tore Knudsen 6. oktober 2010 kl. 17:45

  Hei igjen:)
  Nytt spørsmål fra meg. Jeg har også kjøpt meg Limbsaver til min Blaser r93. Deg jeg lurer på er hvordan du tok av den orginale rekylkappen. Jeg hadde regnet med at der var skruer bak på rekylkappen slik det ser ut som om det er på bildene av dine, men på min så finner jeg ikke noen skruehull i rekylkappen. Sikkert enkelt og greit når man vet hvordan. Jeg vil dog helst ikke ødelegge noe så derfor spør jeg hvordan?

 7. Spent på tilbakemelding etter testskyting. Med en 7mm RM burde du kjenne bedre enn min 6,5×55 om kappa reduserer de reklamerte 70%…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*