Blaser R93 skytetrening

Da har vi vi vært på banen en liten tur og skutt litt.

Blir bare mer og mer glad i denne rifla, den går som en stråle når jeg gjør det jeg i utgangspunktet skal gjøre når jeg skyter.

Være litt konsentrert… Det er nemlig en stor fordel og gjøre det til en vane å nullstille tårnet i høyde! Jeg hadde vært sløv, og det straffer seg fort. Når man i tillegg er litt ukonsentrert så åpner gruppa seg fort opp til det dobbelte av hva den kunne vært. Skjerpings!!! Da dette er litt for høyt.

Ble straks mye bedre når man får seg en liten «oppstrammer». Klikk på

6 skudd i en .7mmRM og demper gjør at miragen blir noe fremtredende. Det var derfor tid for kaffe. Når temperaturen i pipa hadde roet seg var det tid for å sende noen flere .284/160grs Nosler Accubond gjennom lufta. På ei jaktrifle skyter jeg konsekvent bare 3-skudds grupper. Det holder for meg.

Har tidligere nevnt at rifla «liker» en fast hånd. Her er siste skuddet som flyr opp fordi jeg var slapp i grepet.

Oversiktsbilde av de 4 gruppene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*