Vindflagg (del 3/3)

Da var siste og 3.del på plass etter reise over atlanteren.

Del 1 kom fra Kina i denne artikkelen. Og fortsatte med del 2 fra USA. Men det er denne pakka som er hoveddelen  av disse 3.

Vindflaggene er produsert av Graham flags i USA. Jeg bestillte de slik de er på produsentens hjemmeside! Da med hensyn til hvilken farge på hvilken side osv. ikke slik som enkelte har gjort i Norden!

Produsenten anbefales til de som skal ha seg vindflagg. Svarer kjapt på mail, hele handelen gikk smurt. Dette er også den rette årstiden å bestille på, da det til tider vil være noe produksjonstid. Jeg fikk 5-6 uker produksjonstid, og de var ferdig når de skulle. Slikt setter jeg pris på!

Det var godt pakket, pappesken var forsterket innvendig, samt fyllt med «popcorn»

Hadde bestillt adapter som passer rett på stativet. Vanlig 1/4″ gjenger, samme som sitter på pocket kameraer. Adapteret lager han til den gjengen dia du måtte ønske. I pakken  lå det også med et A4 ark om tips, det fulgte med hale og vindflagget var justert for denne lengden. Samt et råd om å lage en brakett for oppbevaring av flaggene i kasse.

Her er innholdet pakket ut i sin helhet. 6stk vindflagg, da blir det 4stk på 100m skyting. Og 6stk flagg for 200m skyting.

Adapteret påmontert stativet.

Og flagget settes på adapteret. Flagget var tyngre enn forventet. Men det snurrer lett, slik som det skal. Bestillte det også i fargene «high vis orange» m/pil og ball i front.

På motsatt side er det «high vis green»

Her skal det være muligheter å se hvilken vei det blåser håper jeg!

Har du motvind, så er ballen hvit i front.

Har du medvind, så blir ballen sort.

Kan legge til at flaggene er bestillt slik de ser ut på hjemmesiden til produsent! Her er fargene orange/green slik de er på internationallt. Og ikke slik som enkelte har gjort her hjemme med å bytte om på hvilken side som skal ha hvilken farge. Slikt blir det bare rot av! Husk KISS metoden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*