BR trening hos KMS

Jeg hadde noen treningsrunder i forkant av Nordisk vært på banen til KMS for å teste ut noe nytt.

Lading pågår

Borden Rimrock

Vindflagg ble satt opp, flagg NO#3 står litt for mye til høyre. Da jeg ikke har så høye stativ som jeg trenger her.

Skyter bestandig 3-pusseskudd, så jeg er sikker på at treffpunkt er som jeg skal ha.

Barts BT 65gn, 3-skuddsgrupper

Barts BT 65gn, 3-skuddsgrupper

Ble egnetlig i tvil om hva jeg skulle bruke i Nordisk? Sikreste var å bruke den jeg har brukt i hele år, så har fungert bra, når jeg har gjort min del. Samtidig var det fristende å bruke den nye settedybden, da den samler meget bra. Men inntrykket mitt er at den er følsom for vind(?) Har ei treningstavle med 5-skuddsgrupper også. Men her klarte jeg å søle Cola oppe i kassa hvor denne lå. Derfor blir ikke den scannet.

Neste stevne er Nordisk i Säfsen – Sverige i HV100 og HV200.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*