«Live II» smådrypp fra bukkejakt i Skottland

Værmessig har jeg aldri hatt så flott vær som vi hadde igår ig idag.

Fullmåne igår kveld

Fullmåne igår kveld

Og dagen startet slik

Og dagen startet slik

Eneste som mangler er rådyr, og de dukket opp etterhvert…

2 Svar på “«Live II» smådrypp fra bukkejakt i Skottland”

  1. Heisann

    Shaun som jeg jakter hos bruker 123 A-max på alt, inkl. SIka. Så den funker. Han har riktig nok .260AI med noe høyere hastighet. Jeg hadde ikke tvilt på å bruke den.

  2. Øyvind Espegren 17. mai 2014 kl. 04:23

    Hei

    Var i Irland i fjor høst å jakta Sika. Da brukte jeg 6,5X55 ladd med Oryx. Guidene der borte var ikke særlig begeistret, Problemet var at knall og fall effekten ikke var helt topp, og det er den jo ikke med oryx! For min del gikk det greit på 9/10 hjort jeg skjøt, men med treff bak bog ble det leting på den siste. Hva tror du om 123 grs A-max til denne typen jakt i UTLANDET? Tenker meg tilbake etterhvert:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*