Blaser R93 Oppgradering 1.5

Har i flere år vurdert å få justerbar kolbekam på min Blaser R93. Men liksom aldri fått ut den berømmelige finger’n! Det jeg visste var at jeg skulle ha gjort det ordentlig, og ikke en hjemmesnekret løsning som ikke ser ut.

Kolvkam.se lager de orginale for Blaser. De har i senere år inngått avtale med Sako og Mauser. Og du får ikke avtale med de 3 firmaene om ikke produktet er bra! For meg ble det et enkelt valg av Kolvkam.se Siden låskassa sitter i stokken, så er Blaser R93 å regne som våpendel. Noe som gjør det vanskelig å sende i posten. Men ting lar seg ordne om man vet hvordan, tar tiden til hjelp og følger lover og regler.

Slik så stokken ut jeg sendte til Kolvkam.se

Blaser R93 Proff (links)

Blaser R93 Proff (links)

Blaser R93 Proff (Links)

Blaser R93 Proff (Links)

Det tok litt lenger tid enn forespeilet. Men det skyldes IWA messe i Tyskland og Påske. Da mister man fort en del arbeidsdager. Men det var ingen hast for meg uansett, bare jeg fikk den tilbake før jeg reiser til Skottland etter bukken i mai. Fikk beskjed om at den var ferdig, og jeg gledet meg stort for å se hvordan dette ble? Det er samme stokk på bilde, bare fotolys som jukser til før/etter.

Slik ser den ut nå

Slik ser den ut nå

Kolvkam heist

Kolvkam heist

Venstre side med justeringsskruer, jeg skyter links

Venstre side med justeringsskruer, jeg skyter links

Kolvkam heist

Kolvkam heist

Du kan også velge om du vil fjerne de utv skruene, og bruke skruer som blir "borte". Men da er du avhengig av justeringsverktøy for å løsne og justere. Dette verktøyet medfølger. Hva jeg velger... Vet ikke, må prøve og feile litt først.

Du kan også velge om du vil fjerne de utv skruene, og bruke skruer som blir «borte». Men da er du avhengig av justeringsverktøy for å løsne og justere. Dette verktøyet medfølger. Hva jeg velger… Vet ikke, må prøve og feile litt først.

Så lange er justeringsmulighetene i høyde

Så lange er justeringsmulighetene i høyde

Kolvkam kan også justeres sideveis. Her sitter også logoen til kolvkam.se

Kolvkam kan også justeres sideveis. Her sitter også logoen til kolvkam.se

Litt bedre bilde for å vise mulighetene for sidejustering

Litt bedre bilde for å vise mulighetene for sidejustering

Tror selv at dette blir veldig bra. Må nok en tur på banen i helgen og teste. Er jo ikke lenge igjen til Skottland og bukkejakt.

 

2 Svar på “Blaser R93 Oppgradering 1.5”

  1. Vet ikke enda. Venter på ny optikk som kommer og da vil det bli finjustert. Tviler dog på at jeg får ut sluttstykke uten å senke den(?) Time will show

  2. Får du til å ta ut sluttstykket når kolben er justert til riktig høyde?
    I såfall er det vel veldig greit å bruke skjulte skruer?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*