Uke 37 – Luftpistol

Mandag: Startet uken med stevne i Drammenshallen arrangert av Aron Skytterklubb.

Klar for stevne

Klar for stevne i Drammenshallen

Den ene banen, vi har oppholdsrom i midten

Den ene banen, vi har oppholdsrom i midten

Ferdig

Ferdig

Avsluttet med en 10,6*

Avsluttet med en 10,6*

Oppholdsrom med live visning

Oppholdsrom med live visning skudd for skudd

Samt live visning med selve skiva skudd for skudd

Samt live visning med selve skiva skudd for skudd

Ny personlig rekord i stevne. Endte på 641. Skulle gjerne unngått 2x syv og 1x seks. Hadde de sittet i åtte så skulle jeg ikke sagt noe. Jeg er ikke god nok enda til å unngå åttere, så de må jeg bare regne med.

Ny personlig rekord i stevne. Endte på 541. Skulle gjerne unngått 2x syv og 1x seks. Hadde de sittet i åtte så skulle jeg ikke sagt noe. Jeg er ikke god nok enda til å unngå åttere, så de må jeg bare regne med.

 

Onsdag:

Ingen ting stemte. Ble bare rot alt sammen. Skjøt mange skudd som satt i seks & syv. Uansett hva jeg forsøkte. Satt meg ned, tok pause, tok nytt grep etc etc. Ingen ting funket. Var vel bare en av de gangen som ikke noe stemmer?

Ingen ting stemte og endte på 511. Ble bare rot alt sammen. Skjøt mange skudd som satt i seks & syv. Uansett hva jeg forsøkte. Satt meg ned, tok pause, tok nytt grep etc etc. Ingen ting funket. Var vel bare en av de gangen som ikke noe stemmer?

Tok meg ei god pause etter første 60 serien.

Ty serie som endte på 534. Ikke helt der jeg ønsker men en stor forbedring fra første serien.

Ny serie som endte på 534. Ikke helt der jeg ønsker men en stor forbedring fra første serien.

 

Fredag: Aron Skytterklubb har et «problem» vi har for få baner for luftskyting. Pr.d.d så har vi 9 baner med elektronikk fra Megalink. Og på en fredag kveld var det 11 skyttere innom. Vi burde hatt dobbelt så mange baner. Men da må vi inn i nye lokaler, da det ikke er plass til flere der vi er idag.

Første 60-skudd serien endte på 534. Har en del skudd jeg gjerne skulle vært foruten.

Første 60-skudd serien endte på 534. Har en del skudd jeg gjerne skulle vært foruten. Og når man starter med en 83 serie, så kan det bare bli bedre…

Ny personlig rekord på 545. Var jevne serier her. Bare jeg for stabilisert meg på 90+ serier, så hjelper det betraktelig.

Ny personlig rekord på 545. Var jevne serier her. Bare jeg for stabilisert meg på 90+ serier, så hjelper det betraktelig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*