Stormcase iM3100

Når man reiser med våpen på fly, lønner det seg i lengden å skaffe seg en ordentlig våpenkoffert med engang. Jeg valgte selv en koffert, som heter Stormcase iM3100.

På vei hjem fra bukkejakta i Skottland igår, så skulle det vise seg at jeg fikk testet hvordan den beskytter mot støt (min egen feil)… Fortsetter, klikk på

Hadde mye å dra på og mistet grepet på en annen koffert, da skulle jeg være «smart» og la Stormcase’n stå på høykant, slik som dette:

Noe som resulterte i at den ramlet i bakken med full kraft, og endte slik:

Det kom noen gloser som ikke egner seg på trykk, samtidig som jeg inså at dette var min egen feil. Nå fikk jeg også sjekket på banen idag hvordan Blaser/Zeiss holdt treffpunkt… Ladet derfor opp med 1 skudd 140grs Nosler Accubond (950m/s) skrudde kikkerten på 260mtr og trakk av. Traff 5cm høyt, noe som like gjerne kan være meg?

Skrudde meg ned på 100mtr, ladet opp med 3 skudd og trakk av, det endte på ca.22mm (med vind fra kl.3) Var godt fornøyd og fortsatte med det jeg egentlig kom for idag. Det kommer litt senere…

Ett svar på “Stormcase iM3100”

  1. Hei. Har sett litt etter en koffert som dette. Hvor var det du kjøpte denne, og hva slags pris kjøpte du denne for. Er kofferten spesial lagd til Blaser R93/R8? Ser på innredningen inne i kofferten at den er perfekt til mitt bruk! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*