Blaser R93 Oppgradering 1.0

Jeg klarer jo ikke å la være… Kjøpte jo i utgangspunktet denne rifla for å slippe å tenke hvilke forbedringer jeg kan gjøre med den. Jeg har svidd av mye kroner opp igjennom årene på div. custom prosjekt, og nå skulle det liksom være slutt på det(?)

Er heldigvis ikke ikke så mye jeg har gjort enda. Men når en kompis lagde ferdig feste for Versa Pod tofot, kunne jeg rett og slett ikke la være. Jeg bare måtte ha det…

Her er et nærmere bilde, har da byttet ut det orginale reimfeste, og satt inn dette som bruker vanlige «Uncle Mike’s» reimfester som «alle» har. Klikk på

Tar med reima i samme slengen. Den er fra Butler Creek. Er super fornøyd med den reima.

3 Svar på “Blaser R93 Oppgradering 1.0”

 1. Kjell Tore Knudsen 9. september 2010 kl. 22:15

  Takk, for raskt og godt svar. Har også lest mange av innleggene dine og må si at jeg liker dem godt. Samme kan man si om dem du har lagt ut på kammeret, selv om jeg ser at du får litt pepper der nå i forhold til langholdsjakt og dine planer om å snekre sammen ei rifle i .338 Lapua til hold over 1000m.
  Håper du legger ut litt om prosessen med denne rifla også. Var jo spennende å følge med på 6.5x.284.

  Lykke til med prosjektet ditt.

  Kjell Tore

 2. Hei Kjell.

  1: Det var det Leon som gjorde, jeg sto bare å kikket på. Du bruker den «gml» mutteren som sitter inne i stokken i det nye feste til Leon.

  2: Alle Versa pod passer i det samme feste. Ta en som er 9-13″ ikke noe lavere. Ville valgt en med vugge og strammeskrue, slik at man er beveglig også sideveis.

  mvh
  Pål Erik

 3. Kjell Tore Knudsen 8. september 2010 kl. 12:22

  Hei!
  Jeg våger meg på ett spørsmål. Jeg har bestilt samme festet selv av Leon på Kammeret. Jeg lurer på ett par ting faktisk 🙂

  1. Hvordan løsnet du den «gamle» skruen for å sette i det nye? Hva festet du det med osv.
  2. Hvilken type av Versapod anbefaler du? Jeg må bestille over nettet og ser da bare bildene og får lite på hvordan det er å bruke dem. Tenkte derfor at det var lurt å spørre noen som har peiling. Vet heller ikke om det nye festet passer til en bestemt utgave av Versapod eller om det er samme feste på dem alle?

  Håper du kan hjelpe meg med dette.

  Jegerhilsen

  Kjell Tore

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*