Ny montasje på Sauer 200STR

For en god stund siden så var det en bekjent av meg som «måtte» ha montasje lik de jeg hadde på min Sauer 200STR… Siden jeg var i godt humør den dagen så sa jeg ta mine, så bestiller jeg nye til meg selv senere. Det skulle vise seg å ikke være særlig smart fra min side! Har hatt store problemer med å få tak i tilsvarende de jeg hadde!

Nødløsning ble et sett med Recknagel ringer hos Ing. R.Hansen. De hadde jo bare en størrelse igjen og jeg hadde ikke noe annet valg enn å ta disse om jeg skulle bruke rifla! Slik har jeg nå brukt rifla i over 1år.

Sauer 200STR, S&B PMII 5-25×56, Era ringer, UsOptics skinne.

Ser jo ut som kikkerten står på stylter! Og jeg var alt annet enn fornøyd, men skulle jeg skyte, så hadde jeg ikke noe valg! Har brukt disse ringene 1års tid, så ser jeg i nettbutikken til Vertebrae.no som drives av en meget god kamerat av meg, at han hadde fått tak i slike ringer jeg var på jakt etter. En tlf ble tatt og en pakke var på vei…

Nye ringer…

Som kom bare etter noen dager i postkassen min.

34mm og .92″ i høyde

En liten forskjell i høyde kan man si. Noen som kjenner igjen hvilken type ringer det er til venstre?

Nye vs gamle

Ringene jeg har valgt er fra Seekins Precision.

Torx er bare helt topp, skulle ønske flere tok i bruk den typen skruer!

Klar for montering

Bruker Loctite 222 på alt av skruer, slik at ingen ting løsner. Dette er en mild Loctite, slik at du får det opp igjen med litt kraft, uten bruk av varme osv.

Loctite 222

Litt dårlig bilde under da Picatinny sporet syntes litt dårlig!

Picatinny spor som passer i skinna.

Her kan ingen ting bevege seg, når man skrur til.

Tight tilpassning

Det er luft imellom skinne og kikkert. Akkurat nok til et dobbelt A4 ark.

Lavere får man ikke

Med Butler Creek, så kan det ikke bli lavere.

Slik skal det være

Da er man klar for Råkk’n Råll… En «liten» forskjell i høyde kan man si!

Sauer 200STR, S&B PMII 5-25×56, Seekins ringer, UsOptics skinne.

Om noen lurer på dette med camotape, så er det rett å slett beskyttelse av kikkerten. Får å unngår riper, slag etc ved bruk.

 

4 Svar på “Ny montasje på Sauer 200STR”

  1. Ta kontakt med KH-Precision på email: post@kh-precision ang denne skinna.

  2. øystein daniel wisløff 22. januar 2012 kl. 03:05

    Hvor kan man få tak i tilsvarende monteringsskinne for optikk på sauer 200str låskasse?

  3. Har tatt den via vårt eget firma KH-Precision.no (aut.våpenforhandler) fra Mcmillan importør i Norge.

  4. Glenn Grøtte 9. august 2011 kl. 23:36

    Hvor har du fått tak i stokken til din Sauer 200 str ? Er på jakt etter noe liknende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*