NM Heavy Varmint 2021

Mye utstyr man trenger. Neste stopp Oslo for å plukke opp en kompis. Så rett til Trondheim for NM.
Fikk et flott rom på Quality Panorama
Egen TV stue i 2.etg på hotel rommet
En ordentlig frokost så var man klar for dagen
Fant meg en fin krok på banen for å sitte å lade
Måtte innom mitt faste sted når jeg er i Trondheim http://piccolifratelli.no
Når jeg kom til hotellet så var alle plasser opptatt, bortsett ifra HC-parkering… What to do? Parkerte på HC og spurte betjening på hotellet…
De var serviceminded og løsningsorienterte. Sjekket først om det var noen nye gjester som ikke hadde sjekket inn og om de evnt. trengte HC parkering. Nope, det gjorde de ikke, så jeg fikk HC lapp til å legge i ruta.
Lørdag var det grill og jeg ble tilbudt noe jeg ALDRI har tenkt på å spise! Det er kjøtt, fra et dyr i Norge. Jeg ante ikke hva jeg kunne forvente av smak… Rett å slett null peiling på dette. Noen som ser/tipper hva det er? Svaret kommer lenger ned.
Full tank fra Drammen, to mann og fullt BR utstyr til Trondheim + til/fra banen noen ganger og hjemover. Kom til Elverum før jeg fyllet. Toyota Rav4, mod.2019 og snitt på 0.47ltr pr.mil er innafor hos meg. Var min første langtur med bilen.
Fortsatt like full bil og fra full tank i Elverum til hjem i Drammen så ble det 0.45ltr pr.mil. Meget godt fornøyd
Noen som tippet Moskus? For min egen del så har Moskus aldri vært på menyen. Rett å slett fordi jeg ikke har tenkt på den som mat. Var en mild kjøttsmak, og jeg spiser det gjerne igjen.

Så hvordan gikk NM for min del? Den gikk rakt åt hæ#$%te… Jeg skyter bedre med jaktrifla mi. Når jeg har 3 serier over 30mm @ 100mtr? Jeg skjønner ingen ting???

Pipa har gått ca 450-500sk, og begynte å spytte kuler i alle retninger. Sjekket alle skruer, Alt satt som det skulle. Enda verre ble det på 200mtr… Var så jeg mistenkte kikkert havari(?) Og det var noe skikkelig dritt om så var. Fordi jeg skulle reise til Eurostand – Frankrike om 3dager.

Spurte kompis om han ville låne bort sin kikkert til meg på turen til Frankrike. Rett å slett for å utelukke havari på min egen. Selvsagt var svaret og den ble skrudd av etter stevnet. Så var spørsmålet var pipa gåen? Måtte på jobb på mandag, men hadde fri tirsdag som ble til en snartur på banen. Onsdag var avreise til Frankrike. Og problemene slutter ikke her… Mer om det fra Turen til Frankrike.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*