Oslo Ginfestival 2021

Jeg var online når billettene ble lagt ut, og tenkte med meg selv… Jeg kjøper 2stk, satser på at søsteren har/får fri. Så får det bli som det blir mtp covid-19 og gjennomføring av festivalen. Dette er min første Ginfestival (men ikke den siste) og jeg gledet meg til hva og hvordan.

Regnet egentlig med at det du fikk servert var smaksprøver Evnt en nedskalert G&T. Skulle vise seg at akkurat DET var helt feil! Her ble det servert fullsize G&T, og når jeg kom godt nedi glass nummer 2, så kjente jeg det allerede. Jeg kunne ikke fortsette med å tømme hvert glass!

Det vi bestemte oss for med en gang var å gå ei runde eller 2 før vi begynte smakingen av G&T. Akkurat det mener jeg var lurt. Rett å slett for å få oversikt av hva/hvor/hvem vi skulle besøke mer.

Som sagt var dette min første Ginfestival, så jeg ante ikke hva jeg kunne forvente. Jeg hadde trodd at festivalen var større enn det den var i fysisk størrelse og et større antall utstillere. Når det er sagt så er det flere utstillere som jeg ikke rakk over på 3 timer som det varte. Tiden burde vært 4 timer, med det samme antall bonger. Jeg merket alkoholen allerede etter 2 G&T og få i meg 10 stk var ikke et tema. Slik at alle glassene ble ikke drukket opp.

Gleder meg til neste gang, dette var en positiv erfaring. Har du en interesse av Vin/Cognac/Whiskey/Gin etc og det er en festival omkring dette. Da anbefaler jeg deg å gå dit, ta med deg noen venner og avslutt med middag et sted så er dagen fullkommen.

Ett svar på “Oslo Ginfestival 2021”

  1. Tusen takk for en fantastisk morsom, smakfull og lærerik gave og meget hyggelig selskap! Legger meg herved i hardtrening til ginfestival 2022…
    Klem fra yndlingssøstern din, Siri xx

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*